Undertecknad har under våren varit runt på ett ganska stort antal klubbar och sammankomster för att hålla lite föredrag. Denna gång var temat ”dagens radioteknik”. Alltså inte morgondagens eller gårdagens, utan dagens teknik, den teknik som vi har runtomkring oss idag. En realitet är att SDRadios ger oss garanterat bättre prestanda än de bästa analoga radioapparaterna. Att de dessutom gör det till en avsevärt billigare peng är lika mycket en realitet. Nu kan vi sedan en tid även använda denna teknik över nätet. Det handlar här om att vinna ett antal funktion till glädje för allt från en till många (till och med samtidigt) är otroligt fi nt. Låt oss kika vad som fi nns och vad vi skulle vilja ha. Denna artikel kom till på semestern i en liten alpby i Österrike vid namn Lech. Är man det minsta intresserad av natur och kan tänka sig att vandra så rekommenderas Lech å det varmaste.

Läs artikeln här: Egenbygge_09_2016