Det kan inte undgått någon nu levande själ att det finns massor med intressanta experiment och fördelar att finna med en radio vars funktioner definieras i mjukvara. Undertecknad har ägnat väldigt mycket tid åt tekniken parallellt med att jobbet är och har varit i IT-branschen. Så nog finns det en viss kunskapsmässig belastning att vila sig på.
Det skall skrivas redan nu att erfarenhet inte är av ondo då man tar sig an Radioberry.
Klokt navigerande i Internet gör också att ting blir lite ljusare och mindre svettdrypande. Låt oss ta en titt och så får du som läsare bedöma om språnget skall tas. Notera att denna artikel INTE gör anspråk på att vara en ”steg för steg-beskrivning” i hur man installerar och driftsätter en Radioberry. Syftet är att inspirera och ge en del tips på vägen.

Läs hela artikeln här:  QTC-2024-02_Radioberry_RPI