Då detta skrives är det vansinnig mörkt utanför fönstret. I mälardalsregionen är det likt största delen av Sverige en lång väntan på att snön skall komma för att lysa upp tillvaron. Även om jag helst är ute i naturen (med eller utan radio) så känns det nu ändå bäst att vara inomhus och då gärna med en vettig sysselsättning som elektronikexperiment. Som tidigare skrivits i denna spalt brukar vi med jämna intervall träff as på 3742 kHz SSB på sena eftermiddagen för att med eller utan QROlle träff as och resonera om våra senaste QRP och egenbyggebravader. Jag noterar till min glädje att inte bara QROllestationer utan även andra som dragit ner effekten till QRP deltar. Fortsätt gärna så. En återkommande incheckare numera är SM7EOI Torbjörn med sin QROlle Classic.

Läs artikeln här: QTC_QRP_01_2010