Under luppen:

ELECRAFT K3

Testet av Elecraft K3 är ett test av en rigg som funnits ett bra tag nu och som redan har etablerats hos en mycket stor beundrarskara. Vi skall titta under huven på inte bara tekniken utan inte minst försöka förstå den stora popularitet riggen har bland sina anhängare. Till skillnad från dom fl esta kortvågsriggarna kan man som köpare och brukare av K3:an skräddarsy teknik och funktion enligt sina egna önskemål. På liknande sätt som när man ”bygger” en ny bil. Tidigare så köpte man byggsatser från Elecraft med lösa komponenter, det gjorde att man trodde att Elecraft skulle bli ett nytt Heathkit. Riktigt så är det inte nu, Elecraft ger dock en skön känsla av egenbygge – om man vill. Följ med och se om du kanske borde ha en K3:a.

Läs hela artikeln här: UL_ELECRAFT_K3_07_2012