Undra om det blir någon vinter i år? Då detta skrives är det igen en av dom där gråa dagarna utanför mitt fönster. Det regnar visserligen inte, men någon snö syns inte till och solen vill inte heller bryta igenom. Så för att se detta tecknet från den positiva sidan, måste väl vara att det igen är läge för inomhusaktiviteter vid skrivbordet med en lödkolv och experimenthatten på. Det finns oerhört många spännande experiment som vi egenbyggare kan ge oss in på. Jag vill inte göra listan för lång, men några exempel tar vi upp denna månad. Dom flesta är repetitioner från tidigare. Delvis för att dom inte blivit klara och delvis för att nya vinklar har dykt upp. Vissa saker måste få ligga till sig lite för att mogna i medvetandet och utvecklingen. Man kommer på nya användningsområden och nya lösningar. Men se för tusan till så att det inte bara blir en till grej i ”lådan för ofullbordade”!

Läs artikeln här: Radiotekn_03_2008