När detta skrives så är det bara en vecka kvar till en av årets största radiobegivenheter i Sverige. SSA:s årsmöte som i år även är en radiomässa. En mässa där vi ges tillfälle att titta på, språka om och kanske köpa en ny intressant sak att förgylla hobbyn med. Undertecknad kommer som redan tidigare annonserat att tillsammans med vännerna SM6DJH Olle och SM5DEH Nils att få tillfälle att träffa och prata med alla glada egenbyggare. Det mest aktuella kring QROlle kommer att visas i mässan. Även är förhoppningen att så många som möjligt kommer att vara intresserade att lyssna på ett anförande i ämnet QROlle och dess nästa generations. Så här i förskott vill jag tacka för alla trevliga möten, som verkligen ger inspiration att jobba vidare.
Jag har tidigare skrivit om de intressanta projekt som kommer från våra radiovänner i öst – nämligen JUMA. Nu har jag fått fart på deras fina sändtagare JUMA-TRX.

Läs artikeln här: Radiotekn_05_2007